Cheese – ინფორმაცია კანაფის ჯიშზე

რა არის Cheese?

Cheese-ს სახელი მისი მძაფრი, მჟავე სუნის გამო დაერქვა. ეს არის ინდიკა-დომინანტი ჰიბრიდი, წარმოშობილი აშშ-ში, რომელიც ცნობილი გახდა მისი უნიკალური არომატისა და მუდმივი სიძლიერის გამო. სთრეინის ისტორია 1980-იანი წლებიდან იწყება და მისი პირველი მშობელი იყო Skunk #1, რომელმაც რათქმაუნდა თავისი სუნი გააყოლა შთამომავალს. მოგვიანებით Cheese წარმოიშვა Afghani Indica-ს გენეტიკისგანაც, მისი მოსავლის მაღალი რაოდენობის გამო. დღეისათვის ეს ჰიბრიდი ცნობილია, როგორც დამაწყნარებელი, ბედნიერი ეფექტების მომტანი სთრეინი, რომელიც ერთიანდება სუფთა, დალაგებულ Mindset-თან.

Cheese-ის ეფექტები და მახასიათებლები

ეფექტები

სამედიცინო თვისებები

გვერდითი მოვლენები

Cheese-ის გენეტიკა და ინფორმაცია მისი გაზრდის შესახებ

ინფორმაცია გაზრდის შესახებ

გენეტიკური მშობლები

Skunk #1 (ჰიბრიდი)

Cheese-ის არომატი

რჩევები Cheese-ის გაზრდასთან დაკავშირებით

გაზრდის ტექნიკა

Cheese დაბუჩქული იზრდება, რაც იდეალურს ხდის “SCROG“-ის დაგებისთვის, რათა გაიზარდოს მოსავალი და ტოტებს განვითარებაში ხელი შეეწყოს. იზრდება როგორც ნიადაგში, ასევე ჰიდროპონიკაში და მისი გაზრდა რეკომენდირებულია დამწყები გროუერებისთვის.

ყვავილობის დრო: 8-9 კვირა

მოსავლიანობა: საშუალოდან მაღალ მოსავლამდე

გაზრდის სირთულე: მარტივი

კლიმატი: იდეალური ტემპერატურაა 20-26 °C. უძლებს ტენიანობის ცვალებადობას.

Indoor/Outdoor: Cheese ძირითადად Indoor გასაზრდელი სთრეინია, სადაც მას მუდმივ სითბოს შეუნარჩუნებთ. თუ ცხოვრობთ თბილი კლიმატის მქონე ადგილზე, შეგიძლიათ გაზარდოთ Outdoor-ზე.

კვება: Cheese-ს არ გააჩნია რაიმე განსაკუთრებული თვისება კვებასთან დაკავშირებით, ასე რომ დარწმუნდით, რომ არ გადაამეტებთ სასუქს და კვებეთ საშუალო დონეზე.

სიახლეების გამოწერა

გამოიწერე კანაპედია და მიიღე სიახლეები პირველმა

ისარგებლე 10%-მდე ფასდაკლებით
ჩვენი სპონსორების მაღაზიებში!

გახდი "კანაპედიას კლუბის" წევრი
მიიღე ექსკლუზიური შეთავაზებები!

თქვენ წარმატებით გამოიწერეთ ბლოგი, გმადლობთ!

მოხდა შეცდომა. გთხოვთ გაიმეოროთ.

Cannapedia • კანაპედია გამოიყენებს თქვენს მოცემულ ინფორმაციას რათა კავშირი იქონიოს თქვენთან და გაცნობოთ უახლესი ინფორმაცია ყველაზე სწრაფად.