
Cheese – ინფორმაცია კანაფის ჯიშზე
რა არის Cheese?
Cheese-ს სახელი მისი მძაფრი, მჟავე სუნის გამო დაერქვა. ეს არის ინდიკა-დომინანტი ჰიბრიდი, წარმოშობილი აშშ-ში, რომელიც ცნობილი გახდა მისი უნიკალური არომატისა და მუდმივი სიძლიერის გამო. სთრეინის ისტორია 1980-იანი წლებიდან იწყება და მისი პირველი მშობელი იყო Skunk #1, რომელმაც რათქმაუნდა თავისი სუნი გააყოლა შთამომავალს. მოგვიანებით Cheese წარმოიშვა Afghani Indica-ს გენეტიკისგანაც, მისი მოსავლის მაღალი რაოდენობის გამო. დღეისათვის ეს ჰიბრიდი ცნობილია, როგორც დამაწყნარებელი, ბედნიერი ეფექტების მომტანი სთრეინი, რომელიც ერთიანდება სუფთა, დალაგებულ Mindset-თან.
Cheese-ის ეფექტები და მახასიათებლები
ეფექტები

სამედიცინო თვისებები

გვერდითი მოვლენები

Cheese-ის გენეტიკა და ინფორმაცია მისი გაზრდის შესახებ
ინფორმაცია გაზრდის შესახებ

გენეტიკური მშობლები
Skunk #1 (ჰიბრიდი)
Cheese-ის არომატი

რჩევები Cheese-ის გაზრდასთან დაკავშირებით
გაზრდის ტექნიკა
Cheese დაბუჩქული იზრდება, რაც იდეალურს ხდის “SCROG“-ის დაგებისთვის, რათა გაიზარდოს მოსავალი და ტოტებს განვითარებაში ხელი შეეწყოს. იზრდება როგორც ნიადაგში, ასევე ჰიდროპონიკაში და მისი გაზრდა რეკომენდირებულია დამწყები გროუერებისთვის.
ყვავილობის დრო: 8-9 კვირა
მოსავლიანობა: საშუალოდან მაღალ მოსავლამდე
გაზრდის სირთულე: მარტივი
კლიმატი: იდეალური ტემპერატურაა 20-26 °C. უძლებს ტენიანობის ცვალებადობას.
Indoor/Outdoor: Cheese ძირითადად Indoor გასაზრდელი სთრეინია, სადაც მას მუდმივ სითბოს შეუნარჩუნებთ. თუ ცხოვრობთ თბილი კლიმატის მქონე ადგილზე, შეგიძლიათ გაზარდოთ Outdoor-ზე.
კვება: Cheese-ს არ გააჩნია რაიმე განსაკუთრებული თვისება კვებასთან დაკავშირებით, ასე რომ დარწმუნდით, რომ არ გადაამეტებთ სასუქს და კვებეთ საშუალო დონეზე.
სარჩევი